Kako izjaviti ljubav decku preko poruke?

kako da kažem dečku da sam zaljubljena u njegaVolite ga, a on to ne zna. Želite mu izjaviti ljubav, a niste sigurni kako će to da ispadne? Ne znate kako Kako izjaviti ljubav decku preko poruke?

Ne znam kako vama, ali meni je hiljadu puta prošlo kroz glavu zašto je ljubav toliko komplikovana. Ili zasšto su muškarci toliko komplikovani. Iako prolazi kroz glavu to ne znači da je to istina. Ljubav ne mora uvek biti toliko komplikovana niti muškarci moraju biti. Samo je glava komplikovana i onaj mozak koji u njoj bude. Nekada priča mi baka na sijelu ako si u kolu pored momka znači to je to. Voliš ga.


To ne bi bilo loše ni danas da je tako. Odeš u kolo staneš pored voljenog i na njemu je ostalo. Moja baba nije imala mobilni telefon vjerovatno bi ona mislila da je lakše tako izjaviti ljubav.

Postoje razne načini da se izjavi ljubav čak i preko poruke. Nekad pogotovo u mlađim godinama ljubav se izjavljuje direktno sviđaš mi se, nekad preko ceduljice, sada preko telefona. Moj savjet je da ljubav nikad ne izjavljujete direktno već da se igrate jer je muvanje igra priznali mi to ili ne. Nekad je dovoljna poruka “sanjala sam te sinoć” da bi momak shvatio da vam se sviđa. Ponekad je momcima potrebno više da preduzmu prvi korak i nekad neće reagovati čak i na očite signale ljubavi. Sa njima treba ići polako i ne slati poruke tipa “sviđaš mi se”. Uvek možete poslati poruku dečku kojeg volite a niste zajedno, poruku tipa “danas si baš bio lep”. Posle par razmenjenih poruka ako vidite da je momak zainteresovan mozete i otvoreno mu reći da vam se sviđa ili da ga volite.


Ako ste već u vezi i želite dečku izjaviti ljubav preko poruke ja vam to ne bih preporučio jer nema ni ljubavi bez fizike. Jednostavno kad ga vidite poljubite ga nežno i izjavite mu ljubav.

You may also like...