Ljubavne poruke za godišnjicu veze


Predstavljamo vam ljubavne poruke i čestitke za godišnjicu veze za momka, devojku. Lepa poruka je način da se dokaže nekom koliko vaša ljubav vredi i koliko vam je stalo do nje ili njega.

– Kad sam te prvi put videla, zaljubila sam se u tvoj osmeh i tvoje prodorne oči.. Mislila sam kad si me prvi put poljubio da to neće potrajati. Kada si mi rekao da me voliš kao nikoga pre, znala sam da će ovo trajati i da ćemo slaviti mnogo godišnjica jer si ti za mene jedini. najlepše poruke momku za godišnjicu veze

– Mislila si sigurno da se neću setiti jer sama znaš da loše pamtim datume. Međutim nikada neću zaboraviti dan kad mi je srce zamalo iskočilo iz grudi kada sam te poljubio. Srećna nam godišnjica voljena.

– Danas je dan kad sam pre X godina napravio grešku i ne prođe ni jedan dan da se ne pokajem i sjetim tog dana. 🙂 Ti si moja sudbina, moja sreća, moja ljubavnica, prijatelj, ti si mi sve. Srećna nam godišnjica veze

– Nikad pre nisam ni sa kim mogla izdrzati dugo. Nikad dok tebe nisam upoznala. Stavio si dlan u moj dlan, osjetila sam i znala da smo jedno za drugo da sam spremna voljeti te dugo. Srećna nam godišnjica veze.

You may also like...